Dannarp Holding Brunnsborrning - Bergvärme/geoenergi & Vattenbrunnar i Västra Götaland.

 

Dannarp Holding AB har flera verksamhetsinriktningar, men till största del är det brunnsborrning som vi jobbar med. Vi har ett nära samarbete med GVB i Ljung AB som är en välkänd brunnsborrarfirma med anor som sträcker sig ända tillbaka till 1942. Vi utför borrning av vattenbrunnar och bergvärme. Daniel som äger bolaget började sin resa inom brunnsborrning 2005 som anställd på GVB. Sedan dess har han jobbat kvar på samma företag och 2012 startades dagens Dannarp Holding där ett samarbete mellan dessa företag fortfarande fortskrider. 

Vi utgår från Ljung, ca 3 mil norr om Borås och har Västra Götaland som arbetsområde. De vanligaste häraderna är Borås, Göteborg, Alingsås, Ulricehamn, Tranemo, Falköping med omnejd.

Borrigg med kringutrustning äger Dannarp medans kompressor, maskinhall/verkstad och viss annan utrustning står GVB för. 

I genomsnitt borrar vi ett borrhål/dag oavsett borrdjup. För att allt ska flyta på så bra som möjligt så lejer vi bort transporterna och försöker ha en så bra och fräsch maskinpark som möjligt med så få driftsstopp som möjligt. Borriggen är en Welldrill 3050 CR och kompressorn är en Atlas Copco Y35. 

 

 

Vill ni komma ikontakt med oss? Gör det i kontaktformuläret nedan.


(Lämna tom)

 

 

Välkommen

Välkommen till www.dannarp.se.

 

Nyhetsbrev

Länkar

 

Dannarp Holding AB - 556911-1163