Om oss

Dannarp Holding AB är ett företag med inriktning mot Brunnsborrning - Borrning av vattenbrunnar och bergvärme.

Vi har varit aktiva i brunnsborrarbranchen i snart 16 år och har stor erfarenhet av att borra bergvärme och vattenbrunnar. Vi har ett nära samarbete med Gvb i Ljung AB som är ett brunnsborrarföretag med anor ända från 1941. 

Med tanke på vår långa erfarenhet så har vi startat ett eget varumärke inom DTH-utrustning. Tester pågår och vi hoppas att vi kan komma närmare slutprodukten för 5" och 4" till sommaren 2019. Det pågår även tester med annan DTH utrustning så följ oss gärna om ni vill hålla er uppdaterade.

Dannarp Holding AB har flera verksamhetsinriktningar, men till största del är det just brunnsborrning som vi jobbar med. Vi har ett nära samarbete med GVB i Ljung AB som är en välkänd brunnsborrarfirma med anor som sträcker sig ända tillbaka till 1942. Vi utför borrning av vattenbrunnar och bergvärme. Daniel som äger bolaget började sin resa inom brunnsborrning 2005 som anställd på GVB. Sedan dess har han jobbat kvar på samma företag och 2012 startades dagens Dannarp Holding där ett samarbete mellan dessa företag fortfarande fortskrider. 

Vi utgår från Ljung, ca 3 mil norr om Borås och har Västra Götaland som arbetsområde. De vanligaste häraderna är Borås, Göteborg, Alingsås, Ulricehamn, Tranemo, Falköping med omnejd.

Borrigg med kringutrustning äger Dannarp medans kompressor, maskinhall/verkstad och viss annan utrustning står GVB för. 

I genomsnitt borrar vi ett borrhål/dag oavsett borrdjup. För att allt ska flyta på så bra som möjligt så lejer vi bort transporterna och försöker ha en så bra och fräsch maskinpark som möjligt med så få driftsstopp som möjligt. Borriggen är en Welldrill 3050 CR och kompressorn är en Atlas Copco Y35. 

 

Dannarp Holding AB - 556911-1163

Daniel Lundgren - 0735-391435

 

 

Vill ni komma ikontakt med oss? Gör det i kontaktformuläret nedan.


(Lämna tom)